dilluns, 30 de novembre del 2015

Showcooking al Museu Ciències Naturals de Barcelona

El passat diumenge vam poder gaudir d'un showcooking a mans d'en Jordi Guillem del restaurant Lo Mam a les instal·lacions del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Amb els productes de proximitat com a fil conductor de l'acte, els olis d'oliva verge extra TORCLUM i els nostres vinagres Forvm van servir per a mostrar els assitents les noves i multiples formes que la gastronomia ens dóna per cuinar amb aquests dos ingredients.

L'exemple més clar va ser la coca enramanda (o de recapte) que Lo Mam prepara, a dins d'un fajol confeccionat amb pols de garrofa, oli d'oliva i perles de vinagre Forvm Cabernet Sauvignon.

Els foodies assitents, també van delectar-se amb el polvoró d'oli d'oliva o la llaminadura de vinagre Forvm, i van poder endur-se a casa el nostre receptari i tres mostres de vinagres i oli d'oliva Torclum, amb els que atrevir-se a emular el xef Jordi Guillem.

Foto 29-11-15 11 53 26 Foto 29-11-15 11 59 44 Foto 29-11-15 11 56 28 Foto 29-11-15 11 52 28 Foto 29-11-15 11 52 47 Foto 29-11-15 12 15 13 Foto 29-11-15 12 10 18 Foto 29-11-15 12 31 42  Foto 29-11-15 12 43 12 Foto 29-11-15 12 43 19 Foto 29-11-15 12 44 24 Foto 29-11-15 12 55 41 Foto 29-11-15 12 55 41 Foto 29-11-15 12 28 25 Foto 29-11-15 13 24 49 Foto 29-11-15 13 24 49 (1) Foto 29-11-15 13 51 01

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada