dilluns, 9 de novembre del 2015

Ou de guatlla i ceba caramelitzada amb reducció de Forvm Cabernet Sauvignon

You will also find this recipe in english below.
A continuación, encontrará esta receta traducida al castellano.


Pot haver-hi res més senzill i deliciós que degustar un ou fresc amb un bon tros de pà? Per a tots els que hagueu contestat amb un rotund "no", us deixem aquesta proposta, tan senzilla i deliciosa, com eficaç a mode d'entrant per als vostres sopars o reunions. Salut!


Imatge extreta de www.restalo.es. Autora: Cristina Crash  

Ingredients 
Un bon pa de llenya 
1 ou de guatlla  
Oli d'oliva verge  
Vinagre FORVM Cabernet Sauvignon 
Una ceba 
Julivert     

Elaboració  
1. Tallem una llesca de la barra de pa en forma diagonal per donar-li mes amplada.    
2. Per preparar la ceba caramelitzada, hem d'escalfar la ceba a foc mig i afegir-hi sucre. La quantitat que hi afegim dependrà de com de dolç desitgem la ceba. Per a la reducció del vinagre Forvm tan sols heu de posar el vinagre Forvm Cabernet Sauvignon en un cassó, i a foc lent, deixar-lo reduir fins aconseguir l'espessor i textura desitjades.     

Presentació  
1. A sobre la llesca de pa hi posem una base de ceba caramelitzada, i tot just a sobre, l'ou de guatlla fregit. 
2. Decorem amb una mica de reducció de Forvm Cabernet Sauvignon i el guarnim afegint una mica de julivert.     

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QUAIL EGG and Caramelized Onion with REDUCTION of FORVM WINERY CABERNET SAUVIGNON   
Is there anything more simple and “yummy” than a fresh egg with a good piece of bread? For all those who have answered with a resounding "NO", we leave this proposal, so simple and delicious, as effective as a starter for your dinners or meetings. Enjoy!       

Ingredients
A good wood-fired bread  
1 quail egg  
Virgin Olive Oil 
Vinegar FORVM Cabernet Sauvignon vinegar 
1 onion  
Parsley   

Preparation
1. Cut a slice of bread in diagonal form to give you more width.
2. To prepare the caramelized onions, heat the onion over medium heat and add sugar. The amount you add will depend on how sweet you wish onions to get. For the reduction of Forvm vinegar just put the Forvm  Cabernet Sauvignon vinegar in a saucepan, let it reduce on low heat, until the desired thickness and texture.
Presentation  
1. On the slice of bread put a base of caramelized onion, and on top off it, the fried quail egg. 
2. Decorate with some Forvm Cabernet Sauvignon reduction and some parsley. 


HUEVO DE CODORNIZ y cebolla caramelizada CON REDUCCIÓN DE FORVM CABERNET SAUVIGNON

Puede haber nada más sencillo y delicioso que degustar un huevo fresco con un buen trozo de pan? Para todos los que haya contestado con un rotundo "no", os dejamos esta propuesta, tan sencilla y deliciosa, como eficaz a modo de entrante para sus cenas o reuniones. Salud!

Ingredientes
Un buen pan de leña
1 huevo de codorniz
Aceite de oliva virgen
Vinagre FORVM Cabernet Sauvignon
Una cebolla
Perejil

Elaboración
1. Cortamos una rebanada de la barra de pan en forma diagonal para darle mas ancho.
2. Para preparar la cebolla caramelizada, debemos calentar la cebolla a fuego medio y añadir azúcar. La cantidad que se añade dependerá de cómo de dulce deseamos la cebolla. Para la reducción del vinagre Forvm siquiera tiene que poner el vinagre Forvm Cabernet Sauvignon en un cazo, ya fuego lento, dejarlo reducir hasta conseguir el espesor y textura deseadas.

Presentación
1. sobre la rebanada de pan ponemos una base de cebolla caramelizada, y apenas encima, el huevo de codorniz frito.
2. Decoramos con un poco de reducción de Forvm Cabernet Sauvignon y el adornamos añadiendo un poco de perejil.

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