Ara, la revista Tapas se'n fa ressó, i aprofitem l'avinentesa per deixar-vos de nou, el video que recull aquesta experiència, amb visita a Cellers Avgvstvs Forvm inclosa.
Tota l'actualitat del Celler, enoturisme i receptes delicioses amb els nostres productes.
divendres, 13 de novembre del 2015
Els Éclairs de Johnny Iuzzini amb vinagre Forvm, a la revista TAPAS
Tal i com us explicàvem fa unes setmanes, el xef Johnny Iuzzini va crear unes delicioses postres típicament franceses, les éclairs, amb vinagre Forvm, com a part de la seva experiència amb Le Meridien.
Ara, la revista Tapas se'n fa ressó, i aprofitem l'avinentesa per deixar-vos de nou, el video que recull aquesta experiència, amb visita a Cellers Avgvstvs Forvm inclosa.
Ara, la revista Tapas se'n fa ressó, i aprofitem l'avinentesa per deixar-vos de nou, el video que recull aquesta experiència, amb visita a Cellers Avgvstvs Forvm inclosa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada