Com molts ja sabeu, ens encanta rebre-us a casa nostra i mostrar-vos allò que més ens agrada fer: vins, vinagres i compartir amb tots vosaltres el dia a dia del celler.
El passat dimecres 15 de desembre, part de la direcció de Port Aventura van apropar-se fins al celler per gaudir de l'experiència enoturística del celler, visitant les vinyes, aprenent sobre l'elaboració dels vins i vinagres, i sobretot, tastant els nostres productes, gràcies a un petit tast elaborat pel restaurant Lo Mam.
Gràcies a tots ells per la visita i l'experiència viscuda:
Victoria Farriol, jefa de restauración Resort
Esther Aparicio, responsable de compras de alimentos y bebidas
Jaume Solé, chef ejecutivo Resort
Justo Vizcaíno, supervisor de producción y chef ejecutivo hoteles
Crisant Olivé, responsable restauración centro de convenciones
Francisco Madrigal, responsable restauración canal self service
Alfonso Villarejo, responsable restauración canal hoteles
Daniel Rodríguez, responsable restauración hoteles y centro de convenciones
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada