Aquesta vegada, en David Vernet del Restaurant Vell Papiol, ens proposa uns magnífics molls de tardor amb Forvm Chardonnay, que vàrem maridar amb l'Avgvstvs Xarel·lo 2011.
Podeu veure la recepta sencera a la nostra web o bé després del salt en aquest mateix post.
Ingredients per 4 persones
8 molls de roca grans (prèviament filetejats i sense espines)
2 escalunyes
1 porro
2 alls tendres
1 pastanagues
50 ml de de vi blanc
50 ml de vinagre Forvm Chardonnay
100 gr de camagrocs. També podeu utilizar altres bolets de temporada
Oli d’oliva, sal i pebre
Elaboració
Talleu l’escalunya, porro, alls tendres i pastanaga en una juliana fina. Amb un raig d’oli coeu a foc lent aquestes verdures fins que s’hagin estovat i confitat. Tot seguit afegiu els camagrocs i deixeu coure un parell de minuts. Tot seguit, afegiu els molls per la part de la pell. Deixeu coure un parell de minuts i doneu la volta. Salpebreu. Afegiu el vi blanc i el vinagre. Immediatament ficar l’elaboració al forn i deixar coure 4 minuts a 180 ºC. Retirar i emplateu els molls. Deixeu la salsa reduir uns instants i salsegeu els molls. Afegiu uns tocs d’oli d’alfàbrega fresca per tal de donar frescor. Variants S'hi poden afegir altres verdures com pastanaga, api, espàrrecs, etc. Es pot fer amb qualsevol bolet de temporada. Es poden afegir algun altre tipus de marisc com llagostins, musclos, escopinyes, etc.
Podeu maridar aquesta proposta amb l'Avgvstvs Xarel·lo 2011.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada