dilluns, 1 de juny del 2015

Nou "Passaport Enoturístic"

Neix una innovadora proposta enoturística amb la unió d’un hotel i quatre cellers de diferents Denominacions d’Origen, entre els quals s'hi troben Cellers Avgvstvs Forvm.

El passaport es va presentar el passat dijous 28 de maig davant dels mitjans de comunicació, al nou hotel AltafullaMar. Aquest projecte creat per l’hotel juntament amb quatre cellers vol apropar al món vitivinícola un públic interessat per la àmplia cultura mediterrània.  

L'aposta de diferenciació de l'hotel cap a les experiències enoturístiques afavoreix el descobriment de l'entorn lligant-ho cap al món del vi. 

Aquesta iniciativa empeny a unir quatre cellers diferents en un projecte en comú, resultant-ne un producte interessant, únic i innovador. Aquest producte es pot aconseguir a la recepció de l’hotel i dels cellers.

El passaport permetrà recórrer i gaudir de l’enoturisme dels cellers: Mas Vicenç, de la DO Tarragona, Celler Masroig, de la DO Montsant, Portal del Priorat, de la DOQ Priorat i Cellers Avgvstvs Forvm, de la DO Penedès. Es podrà passejar per carreteres guarnides de vinyes, visitant des de bodegues familiars a cellers centenaris, tot descobrint l’àmplia realitat vitivinícola catalana.

Viatjar amb el passaport pels quatre cellers, aconseguint els seus segells té un premi: un “urban cep” amb varietat autòctona de cada regió: xarel·lo, moscatell, carinyena o garnatxa.  

Per a més informació: info@altafullamarhotel.com 




Premsa:

Mundovino

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada