dilluns, 29 de juny del 2015

Al detall: Avgvstvs Microvinificació Garnatxa 2013

Bon dia!

Avui encetem un repàs pels nous Avgvstvs Microvinificacions, en què us mostrarem tots els secrets i detalls d'aquestes quatre edicions limitades. Amb elles, Cellers Avgvstvs Forvm hem volgut retre un petit homenatge al nostre territori i a les meravelles que amaga i que ens ha brindat durant els 25 anys d'història del celler.
Comencem amb l'Avgvstvs Microvinificació Garnatxa 2013, un vi quasi únic, ja que al Penedès, n'hi ha ben pocs de Garnatxa 100%.

Amb un potent color violaci, fruit de la joventut, aquesta Garnatxa presenta una intensitat baixa pròpia d'aquesta varietat. En el procés d'elaboració, passada una maceració freda, en nas destaca pels aromes de cirera, melmelada, fruits del bosc. 

A mesura que a la copa s’aclimata també hi trobem en segon terme fons làctics i torrats aportats per la bóta de roure que l’ajuda a guanyar complexitat. En boca destaca per una entrada llaminera, suau i elegant. Al final de boca, tornen els agradables notes avainillades i torrades.

Un vi molt apte per acompanyar plats frescos com: pastes, verdures a la brasa, peixos blaus a la planxa, carns blanques rostides o bé molt apte per formatges semicurats, i si més no, pendre’l a copes per descobrir-lo poc a poc.

Podeu descobrir moltes més coses a la fitxa tècnica de l'Avgvstvs Microvinificació Garnatxa 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada