dilluns, 25 de maig del 2015

Wataru torna a Cellers Avgvstvs Forvm desbordant creativitat i màgia

L'artista japonès Wataru, un dels nostres amics més fidels, ha tornat al celler per delectar-nos amb la seva creativitat i simpatia en una jornada molt especial, acompanyats dels amics de Terra i Taula.

Com si fos part d'una preciosa tradició, Wataru va immortalitzar sobre una de les nostres bótes, la seva visió sobre la relació entre la terra, la natura i l'art. Aquesta i la resta de bótes sobre les quals l'artista ha pintat, podeu veure-les durant les visites enoturístiques.





Com molts sabeu, l'artista japonès té una relació estreta amb el nostre celler, quan al 2004, una visita a les nostres vinyes va transmetre-li energia i equilibri que va començar a plasmar en la seva obra. Cada any, i ja van onze, Wataru viatja fins a casa nostra per tenir una trobada amb l'entorn que li pemet evolucionar en el seu procès creatiu. 

Aprofitant la visita de Wataru al celler,  ha tingut lloc la segona edició de 'Corecuinà', la fusió de l'art, la cuina, el vi i el producte de la terra, un nou concepte gastronòmic creat per aquest visionari. 

En aquesta ocasió Wataru ha fet un pas més i ha evolucionat la seva visió conceptual de l'art cap a la cuina i el vi, deixant una empremta molt singular. 

L'origen de la denominació 'Corecuinà' cal trobar-la en el nom d'una espècie d'ocells al Japó que viuen dins de l'aigua. Aquests ocells tenen el nom de 'kuina'. Wataru, en una de les seves visites Catalunya i mentre estava gaudint de la gastronomia catalana, va veure un ocell sobre l'aigua i en aquell moment va començar a dibuixar-lo. Aquesta imatge va quedar com a símbol de 'corecuinà, transcripció fonètica japonesa de 'cuina en català'. 'Corecuinà' es planteja com una trobada organitzada pel col·lectiu Terra i Taula amb la col·laboració de Cellers Avgvstvs Forvm, i on l'artista, inspirant-se en elements bàsics com els productes de la terra i els nous vins Avgvstvs Microvinificacions, va delectar l'audiència amb una proposta única: un quadre de xocolata pintat amb colorant alimentari i ingredients naturals per aportar textures i volum. 


La visita de Wataru a Cellers Avgvstvs Forvm, ha aparegut als següents mitjans:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada