dimecres, 26 de febrer del 2014

Sopar maridatge al restaurant Cal Blay

Heu vingut mai al Celler a fer una visita enoturística? Heu gaudit de l'entorn, les vinyes i l'aire del Mediterrani que arriba fins els ceps? Si no ho heu fet, us convidem a gaudir d'una visita on la cultura gastronòmica i l'enoturisme us captivaran.

Nosaltres, per sort, podem gaudir d'aquestes sensacions cada dia, i per això, ens sentim uns privilegiats. Però també ens encanta sortir del Celler i visitar amics i companys de camí, com el Restaurant Cal Blay de Sant Sadurní d'Anoia.


El passat dia 15, vam dur a terme un sopar maridatge les creacions del restaurant harmonitzades amb vinagres Forvm i maridades amb els vins Avgvstvs, van ser les protagonistes de la nit. I quina nit! Tan sols heu de mirar i intentar imaginar el sabor d'aquest Ravioli de tàrtar de tonyina, alvocat, poma verda, brots tendres i vel de vinagre Forvm Chardonnay. Exquisit.  





Us convidem a seguir-nos al Facebook i a Twitter, o a suscriure-us al blog, per tal d'estar ben informats de propers esdeveniments que posaran a prova els vostres exigents sentits.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada