dilluns, 17 de febrer del 2014

Aconseguim la certificació internacional alimentària IFS


Després de quasi 2 anys preparant-nos per adaptar-nos als requisits, ens complau anunciar que hem rebut la certificació internacional alimentària IFS (International Food Standard).

Actualment, la IFS és una de les certificacions més importants a nivell mundial pel que fa a seguretat alimentària i a qualitat del producte. A Cellers Avgvstvs Forvm, que elaborem i exportem els vins Avgvstvs i els vinagres agredolços Forvm a més de 30 països, valorem molt positivament l'obtenció d'aquesta certificació, ja que per nosaltres és una garantia més de la qualitat i excel·lència que exigim als nostres productes.  

Gràcies a aquest certificat, les portes de nous mercats com ara Tailàndia o Corea del Sud, se'ns obren per primera vegada.


A Cellers Avgvstvs Forvm ens esforcem cada dia per millorar, i és una alegria veure com any rere any, el nombre de persones interessades en els nostres productes creix, i la seva fidelitat ens motiva a no aturar-nos mai.  

Per això, continuarem treballant dur per acomplir el nostre objectiu de millora constant i per garantir al màxim la seguretat alimentària dels nostres vins i vinagres en front dels consumidors.

En Ramon Francàs s'ha fet ressó de la notícia al seu blog i al diari La Vanguardia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada