dimecres, 13 de gener de 2016

Els vinagres Forvm, presents a la Copa del Món de Gelateria


Espanya participa a la propera edició de la Coppa del Mondo della Gelateria, l'esdeveniment bienal professional més important del món del gelat, la pastisseria i la gastronomia dels cinc continents. Els vinagres de Cellers Avgvstvs Forvm formaran part dels plats que l'equip espanyol presentarà al concurs, que tindrà lloc del 23 al 25 de gener, a la localitat italiana de Rimini.Cadascun dels equips estarà format per un elaborador de gelat, dos xefs de reposteria, un cuiner i un escultor de gel, tots ells dirigits per un cap d'equip (l'entrenador d'alta qualitat professional que serà part del grup tècnic). L'equip espanyol (que podeu seguir a la seva pàgina de Facebook) participant en aquesta 7ª edició està format per:
Antonio L. Sirvent (cap d'equip).
Judit Comes Prats (escultora de gel).
Marc Piqué Casas (xef- cuiner).
Adolfo Javier Romero Rodríguez (xef de reposteria).
Mario Masià Berenguer (xef de reposteria).Davant, tindran a representants de 12 equips procedents d'Argentina, Austràlia, Japó, Itàlia, Marroc, Mèxic, Polònia, Suïssa, Estats Units, Xile, Uruguay i Singapur, que seran auditats per un Comité Mundial que inclou experts internacionals.

L'esdeveniment podrà seguir-se a través d'streaming en directe des de la pàgina web del concurs, i serà retransmès en anglès i italà.

Tots els seguidors de l'alta reposteria poden seguir l'esdeveniment a través de les xarxes socials amb el hashtag #CMG2016.

El primer dia estarà dedicat a les proves d'alta cuina, on els xefs hauran de preparar tres canapès calents combinats amb la crema gourmet triada per l'equip, i la construcció de quatre tipus de miniatura de gelat de xocolata, en què els fabricants de gelats s'hauran de preocupar no només del seu aspecte, textura i sabor, sinó que també hauran de respectar el pes màxim permès: 40 grams.

El segon dia es prepararà un plat de gelat amb diferents sabors i un pastís de gelat, mentre que l'últim dia hauran de preparar un gelat amb ingredients secrets comunicats a l'inici de la prova.

Vinagres ideals per gelats i postres

Els vinagres Forvm estan elaborats només amb vins d'alta qualitat de la varietat Cabernet Sauvignon, Merlot i Chardonnay, acetificats artesanalment i alguns han estat envellits en bótes de roure francès durant 8 anys o més.Són vinagres fantàstics per a l'ús diari a la cuina i com a complement de fruites, gelats i postres. És ideal per a reduccions a foc lent i tenen infinites possibilitats en carns, vinagretes, escabetxos, salses, peixos, sopes ...


España participa en la próxima edición de la Coppa del Mondo della Gelateria, el evento bienal profesional más importante del mundo del helado, la pastelería y la gastronomía de los cinco continentes.  Los vinagres de Cellers Avgvstvs Forvm formarán parte de los platos que el equipo español presentará al concurso, que tendrá lugar del 23 al 25 de Enero, en la localidad italiana de Rimini.Cada equipo estará formado por un elaborador de helados, dos chefs de repostería, un cocinero y un escultor del hielo, los cuales, serán dirigidos por un jefe de equipo (el entrenador de alta calidad profesional que será parte del grupo técnico). El equipo español que participa en esta 7ª edición está formado por:
Antonio L. Sirvent (jefe de equipo).
Judit Comes Prats (escultora de hielo).
Marc Piqué Casas (chef - cocinero).
Adolfo Javier Romero Rodríguez (chef de repostería).
Mario Masià Berenguer (chef de repostería).Tendrán enfrente a representantes de otros 12 equipos procedentes de Argentina, Australia, Japón, Italia, Marruecos, México, Polonia, Suiza, Estados Unidos, Chile, Uruguay y Singapur, que serán auditados por un Comité Mundial que incluye a expertos internacionales.

El concurso podrá seguirse en streaming desde la página web del evento http://www.coppamondogelateria.it/  ya que será retransmitido en dos idiomas, italiano e inglés.

Todos los seguidores de la alta repostería pueden seguir el evento también en la redes sociales con el hashtag #CMG2016.

El primer día estará dedicado a las pruebas de la alta cocina, donde los chefs tendrán que preparar tres canapés caliente combinado con la crema gourmet elegida por el equipo, y la construcción de cuatro tipos de miniatura de helado de chocolate, en la que los fabricantes de helados tendrán que preocuparse no sólo de su aspecto, textura y sabor, sino que también tendrán que respetar el peso máximo permitido: 40 gramos.

El segundo día se preparará un plato de helado con sabores surtidos y un pastel de helado, mientras que el último día tendrán que preparar un helado con ingredientes secretos comunicados al principio de la prueba.

Vinagres ideales para helados y postres

Los vinagres Forvm están elaborados tan solo con vinos de alta calidad de la variedad Cabernet Sauvignon, Merlot y Chardonnay, acetificados artesanalmente y algunos han sido envejecidos en barricas de roble francés durante 8 años o más.Son vinagres fantásticos para el uso diario en la cocina y como complemento de frutas, helados y postres. Es ideal para reducciones a fuego lento y tienen infinitas posibilidades en carnes, vinagretas, escabeches, salsas, pescados, sopas...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada