dilluns, 19 d’octubre del 2015

Vinagres Forvm als ÉCLAIRS del xef Johnny Iuzzini

Els éclairs són uns famosos postres d'origen francès fets a base de l'anomenada pasta "choux", fruit d'una barreja de llet sencera, aigua, mantega i farina. Després de la seva cocció al forn, és costum farcir els éclairs amb xocolata, cafè o formatge mascarpone, entre d'altres possibilitats.

Amb aquestes delícies com a base, el reconegudíssim xef i pasisser Johnny Iuzzini va crear, durant la seva darrera visita a Barcelona, un éclair inspirat en el viatge que el va dur des de la capital catalana fins a El Vendrell (Baix Penedès). 

En aquest viatge, el xef Iuzzini es va entrevistar amb diferents artesans i professionals de la gastronomia de cadascuna de les localitats que visitava.


En aquest camí, el xef va poder tastar l'orxata d'El Tío Che, de la Rambla del Poble Nou de Barcelona, o visitar la famosa Casa Gispert de Barcelona, on va aprendre la possibilitat d'incorporar fruits secs a les seves propostes gastronòmiques.

Camí de Cellers Avgvstvs Forvm, Iuzzini va conèixer Oriol Rossel, de L'Obrador d'El Vendrell, qui li ensenyà tot el que cal saber sobre les garrofes, que posteriorment, faria servir per crear l'Éclair Barcelona. 

Finalment, ja al celler, el xef descobreix el poder d'un bon vinagre gourmet agredolç, els nostres vinagres FORVM, per acabar descobrint de fons tots els secrets de la pastisseria catalana de mans del mestre Escribà.


Des de 2014, Johnny Iuzzini i Le Meridien col·laboren en la creació de diferents postres temàtics, referents a diferents ciutats i sempre, amb ingredients locals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada