divendres, 16 d’octubre del 2015

Jornades gastronòmiques amb Terra i Taula i Wataru, a Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa

Amb esforç, passió i molt de treball en equip, el que fa un temps semblava poc més que impossible, sembla que comença a convertir-se en un costum (i quin costum!!). 

El passat dimecres 14, els integrants de Terra i Taula, l'artista pictòric japonès Wataru i més de 100 assistents, vam reunir-nos a l'hotel Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa per gaudir d'una vetllada digna de recordar.

Si no vau poder assistir, us deixem un petit tast del que va ser la nit, amb les degustacions, els seus maridatges i els restaurants que les van elaborar.

Per moltes nits com aquesta, Terra i Taula!

Wataru, interpretant la vetllada gastronòmica en una barrica

"Taco" de pa al vapor amb amanida de la sort de bonítol y arengada fumada, del restaurant Lo Mam

Bacallà amb sanfaina confitada amb oli d'oliva Torclum, pel restaurant Ull de Llebre

Caneló d'ànec del Penedès amb formatge Marvall del restaurant Vell Papiol maridat amb vi del celler Partida Creus  

Xai amb 24h de forn amb trinxat d'espigalls i crema fina d'alls del restaurant de Le Meridien Ra maridat amb l'Avgvstvs Cabernet Sauvignon-Merlot 

Croissant facit de mató cremós amb confitura de figa de l'Oriol Rossell, amb cava de Jané i Ventura

Wataru explicant la seva obra

L'equip de Terra i Taula, amb Wataru i l'equip de l'hotel Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada