dimecres, 29 de juliol del 2015

El Xef peruà Adolfo Perret, nou client i prescriptor de vinagres FORVM al Perú.

Els vinagres Forvm s´inicien al Perú de la mà del reconegut i reputat xef Adolfo Perret.

Propietari del restaurant Punta Sal, obert al 1987, Adolfo Perret ha estat un dels principals impulsors i prescriptors de la cuina peruana durant els darrers anys per tot el món i ha rebut nombrosos premis i guardons, com Trofeo Internacional de Gastronomía, Hotelera y Turismo en Madrid o el Trofeo Aregala (Asociación de restauradores y escritores gastronómicos de América Latina y España), y fins i tot, un premi al Rècord Guinness per la seva participació en l'elaboració del cebiche més gran del món.

Per un petit celler com és Cellers Avgvstvs Forvm, és una gran alegria descobrir diariament que nous xefs arreu del món com l´Adolfo Perret confien en els nostres vinagres Forvm per crear les seves elaboracions gastronòmiques.


Imatge extreta d'aquí (terra.com.pe)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada