dijous, 5 de febrer del 2015

Xató amb vinagre Forvm Cabernet Sauvignon a "Aquí la Tierra", de TVE amb Jordi Guillem

Ahir al vespre, al programa Aquí la Tierra de TVE, en Jordi Guillem (xef del restaurant Lo Mam) va preparar la recepta del xató típic vendrellenc, alhora que explicava els seus orígens i diferències amb d'altres receptes de xató com la de Vilafranca o Sitges.

La recepta, senzilla i deliciosa, parteix d'una bona escarola de temporada, ametlles i avellanes, nyora,  i pa fregit per la salsa, i bacallà, anxova i tonyina per completar el plat, i s'acabava de dibuixar amb unes perles de vinagre Forvm Cabernet Sauvignon, i oli d'oliva verge Torclum.

Però millor no us ho expliquem i deixem que el Jordi us ensenyi com fer un excel·lent xató!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada