dimecres, 23 de juliol del 2014

RECEPTA: pomada de pebrot escalivat i Forvm Merlot

Una vegada més, us presentem una proposta diferent i molt interessant amb la que treballar els productes de la nostra terra. En Jordi Guillem, del Restaurant Lo Mam, ha creat aquesta pomada de pebrot escalivat i Forvm Merlot, ideal per acompanyar carns de caça i carns vermelles, peixos d´escata, pop a la brasa, carns a la brasa, formatges o amanides.



Ingredients
Pebrots escalibats (400 gr)
Sucre (100 gr)
Vinagre Forvm Merlot (30 gr + 10 gr)
Sal i Oli d'oliva

Elaboració
Passem per la Thermomix els pebrots prèviament escalivats, el sucre i els 30 grams de vinagre Forvm Merlot. Retirar i cuinar a foc lent fins aconseguir la textura desitjada (pomada), passar pel Turmix i acabem de donar un toc de vinagre Forvm Merlot fresc (10 grams restants).

Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada