dimecres, 26 de març del 2014

Taller Forvm i enològic a l'Escola Joviat de Manresa

Arribem a la capital del Bages per seguir mostrant els secrets i aplicacions possibles dels nostres vinagres Forvm. En un saló de l'Escola Joviat, més de 40 alumnes del curs d'hosteleria s'hi varen aplegar per conèixer de ben a prop el procés d'elaboració dels nostres vinagres Forvm. Futures promeses de la gastronomia catalana que van indagar en com dur més enllà un producte per totes i tots conegut, i així portar al següent nivell les seves creacions.

Després de descobrir el procés d'elaboració del Forvm a partir dels nostres vins Avgvstvs, els alumnes i estudiants de l'Escola, van tastar i comprovar les explicacions donades, gràcies als tastets elaborats pel Jordi Guillem del Restaurant Lo Mam, col·laborador de la Fundació Alicia.

Per nosaltres, és un plaer immens poder aportar un petit gra de sorra a la formació de les futures estrelles gastronòmiques nacionals. Sort a tots!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada