divendres, 28 de març del 2014

Tallers Experimentals amb vinagres Forvm a l'EUHT de Sant Pol de Mar

Sota el marc d'un preciós dia assolellat, vam arribar a l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, amb ganes d'ensenyar i sobretot, aprendre dels futurs professionals de la nostra cuina.

Amb els vinagres Forvm com a fil conductor del Taller, vam repassar el seu procés d'elaboració, per així veure i demostrar, que per aconseguir un bon vinagre, necessitem bons vins. Alhora, i gràcies a la col·laboració de molts cuiners i reconeguts xefs de tot el món, vam mostrar diferents aplicacions i propostes gastronòmiques amb vinagres Forvm, ja sigui per vinagretes, salses, reduccions o postres.

I finalment, i de la mà del cuiner del Restaurant Lo Mam i col·laborador de la Fundació Alicia, Jordi Guillem, vam poder degustar 4 petits tastets per il·lustrar, de la millor forma possible, tot allò que havíem mostrat.

Una vegada més, volem agrair a l'EUHT l'oportunitat de poder apropar la nostra cultura i els nostres agredolços als futurs professionals gastronòmics.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada