Des d'un bon principi, aquesta iniciativa es planteja per la necessitat de conjugar els que creiem que són, els grans prodcutes de la nostra terra, i oferir-los conjuntament als nostres amics i clients. La possibilitat de trobar les millors combinacions entre aromes, olors i per què no, colors, fa d'aquestes nits, moments especials i inoblidables pels amants de la bona gastronomia.
Al restaurant Infinit de Vilanova i la Geltrú, ens vam trobar 25 persones disposades a gaudir del següent menú:
Amanida de pernil d’ànec amb maduixes i vinagre agredolç Forvm Cabernet Sauvignon (Soleras + 8 anys) + vi Avgvstvs Rosat 2011
Esqueixada de bacallà + vi Avgvstvs Xarel·lo 2011
Terrina de foie amb reducció de vinagre Forvm Chardonnay (soleras + 3 anys) + vi Avgvstvs Chardonnay 2011
Cua de bou al vi negre + vi Avgvstvs Trajanvs 2007
Pastís de formatge “amb fruits vermells del bosc” + vi Avgvstvs Rosat 2011
Va ser una nit plena de noves i grans sensacions, en la que els 25 comensals allà reunits (entre els quals s'hi trobava el conegut cantautor y gastrònom Pere Tàpias), van poder gaudir de combinacions novedoses. Entre plats equilibrats i ben conjugats, la proposta estrella de la nit va ser la terrina de foie amb reducció de vinagre Forvm Chardonnay. Un plat en què el greix del foie i l'acidesa del vinagre reduït, combinen a la perfecció per a dur als paladars al llindar d'emocions oblidades. Simplement perfecte.
En definitiva i per no fer literatura d'un d'allò que és molt difícil escriure, una gran nit, envoltats de grans amants de la gastronomia i amb plats exquisits que posaran a prova els vostres sentits.
Fins el proper sopar Avgvstvs Forvm!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada