divendres, 28 de novembre del 2014

Segon aniversari de TERRA I TAULA

El col·lectiu Terra i Taula celebra el seu segon aniversari. Dos anys plens de reptes, molt esforç i mostres d'unió d'un col·lectiu de professionals amants del que fan, de la seva terra i de tots els productes que aquesta els brinda.



Des de Cellers Avgvstvs Forvm ens sentim molt afortunats de poder formar-ne part, en boca del nostre enòleg, Enric Roca, i així mateix, envoltar-nos de grandíssims professionals i grans amics.

El passat dilluns 24, la Sala Entrevinyes va acollir l'acte de celebració d'aquest aniversari tan especial. Un esdeveniment on un dels plats forts va ser el nomenament del nou padrí pel 2015: el cuiner i gastrònom Pep Palau: agitador gastronòmic, assessor i consultor, professor universitari i col·laborador en molts mitjans de comunicació.




Després del nomenament, els clars protagonistes de l'acte van ésser els sentits, alterats i estimulats pels productes de tots els productors del col·lectiu, en màgiques receptes dels cuiners de Terra i Taula, i maridats amb la bona música de l'Avoi Jazz Quartet, que per segon any consecutiu amenitzen la vetllada.

Finalment, la celebració va acabar amb el tast i degustació de 12 propostes maridades amb 8 vins

1. Pa de L’Obrador Pastissers amb Oli Novell Toclum
2. Crema de coliflor ecològic Camp de la Sort i beixamel de Formatge de cabra Marvall –  Look 2013 del Celler Avgvstvs – Restaurant ull de Llebre 
3. Plat de verema: sardina, raïm, oli d’oliva Torclum i pa torrat -Xarel·lo  2013 del Celler Sicus – Restaurant Lo Ma 
4. Flam de bacallà, romesco i escarola Camp de la Sort – Finca Els Camps Macabeu  2011 del celler Jané Ventura – Restaurant El Bosc 
5. Escabetx de verat i verdures Camp de la Sort amb vinagre Cabernet de Forvm i oli d’oliva verge extra Torclum amb vi escumós Cru marí 2009 Xarel·lo del celler Sicus – Restaurant Ull de Llebre
6. Bull de toyina amb cigrons del Vendrell de Cal Camat – Blanc de Sumoll 2012 del Celler Partida Creus – Restaurant Vell Papiol
7. Mar i muntanya de calamarsons, pilota i verdures Camp de la Sort  –  Negre Selecció 2012 del Celler Jané Ventura – Restaurant Lo Mamgona
8. Trinxat d’espigalls del Camp de la Sort, botifarra i cansalada de porc – Cabernet Franc del Celler Avgvstvs – Restaurant Vell Papiol
9. Mini Caneló d’ànec mut del Penedès –  Gotto 2009 del Celler Partida Creus – Restaurant El Bosc
10. Sara de Melmelada de taronja de Cal Lluc – L’Obrador Pastissers
11. Camp de Tarragona
12. Torclum Experiences: Trufa “Pa amb oli i xocolata” (Restaurant Vell Papiol) /Polvoró d’oli d’oliva  (Restaurant Lo Mam) /Macaró d’oli d’oliva Torclum (Obrador Pastissers)


Imatges cortesia d'Espai Cal Lluc

Volem agrair l'esforç de tots i cadascun dels integrants de Terra i Taula, i esperem poder celebrar aquesta unió durant molts anys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada