dimecres, 1 d’octubre del 2014

"FORVM Show Cooking" amb 75 cuiners d'Holanda

Ahir dimarts, i amb la inestimable ajuda d'en Jordi Guillem del Restaurant Lo Mam i l'obrador Oriol Rossel de L'Obrador, vam rebre a la Sala Entrevinyes, un grup dels 75 millors cuiners professionals d'Holanda vinguts expressament a Catalunya per conèixer i viure de prop els productes del nostre Celler. Entre els assistents, hi comptàvem amb la presència de Peter Lute, jurat de l'edició holandesa de Masterchef, i d'altres 10 cuiners amb Estrelles Michelin.

Després d'una visita guiada entre les vinyes, sales de barriques i sala d'elaboració dels vinagres Forvm, els cuiners van poder gaudir d'un Show Cooking en què en Jordi Guillem explicava, plat a plat, l'elaboració i protagonisme dels vinagres Forvm, i d'altres productes de la terra com la garrofa o ànec mut del Penedès.

Gràcies a esdeveniments com aquest, els vinagres Forvm es consoliden, dia rere dia, com a un producte de la terra que recorre les cuines de mig món, i paladars de més de 30 països.

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada