I comencem amb una recepta de l'Enric Almagro, de l'escola CETT: pa de pessic amb vinagre Forvm Cabernet Sauvignon, cremós de xocolata amb llet, pera flamejada amb safrà, sopa i grill de taronja.
Podeu veure la recepta després del salt.
PA DE PESSIC DE VINAGRE FORVM CABERNET SAUVIGNON, CREMÒS DE XOCOLATA AMB LLET, PERA FLAMEJADA AMB SAFRÀ, SOPA DE TARONJA I GRILL DE TARONJA.
Per a 4 persones
Ingredients
Pel pa de pessic de Forvm Cabernet Sauvignon
250 gr Mantega Pomada
250 gr Sucre
6u. ous
440 gr Farina
200 gr Vinagre Forvm Cabernet Sauvignon
Pel cremós de xocolata amb llet
250 gr Nata
25 gr mel
6u Rovell d'ou
200 gr Xocolata amb llet Lactee Superiure
Per la pera flamejada amb rom i safrà
2u Pera
0,05 L. Rom
0,1 gr Sucre moreno
5u Blins de safrà
Per la sopa de taronja
0,15 L Suc de taronja
0,00001 gr Xantana
Pel Grill de taronja
1u Taronja
Elaboració
Pel pa de pessic de Forvm Cabernet Sauvignon
Barrejar la mantega amb el sucre. batre les clares i els rovells d'ou per separat, incorporar la mantega amb el sucre, poc a poc la farina i finalment, el vinagre Forvm Cabernet Sauvignon. Emmotllar i coure al for a 210 º durant 12 minuts.
Pel cremós de xocolata amb llet
Portar al foc baix la nata, la mel i els rovells batuts, remenant suaument fins que quedi homogeni, i reservar. Fondre apart la xocolata en el bany maria i incorporar la xocolata suaument als demés ingredients en un bol, i reservar a la nevera filmat a la pell.
Per la pera flamejada amb rom i safrà
Portar al foc la pera amb el sucre, afegir el rom i flamejar. un cop s'hagi evaporat l'acohol, afegir el safrà. Infusionar 5 minuts. Retirar del foc i colar.
Per la sopa de taronja
Afegir suc de taronja la Xantana i turmixar fins que lligui una mica el suc. Reservar.
Pel Grill de taronja
Separar el grill amb compte. Reservar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada