dijous, 10 d’abril del 2014

Art i Gastronomia al Celler, amb Wataru i Terra i Taula

El proper dimecres 16 d'abril, l'art japonès de Wataru i la gastronomia mediterrània de Terra i Taula s'uneixen a la Sala Entrevinyes del Celler. A partir de l'obra pictòrica "Ten Jin Chi" que Wataru presentarà en directe als assistents, els cuiners de Terra i Taula iniciaran un taller gastronòmic en el que crearan 4 degustacions japomediterrànies gràcies a la fusió de tècniques i productes japonesos amb productes del col·lectiu i maridades amb vins dels quatre cellers de Terra i Taula.

El taller es durà a terme a partir de les 18h a la Sala Entrevinyes de Cellers Avgvstvs Forvm (Crta de Sant Vincenç s/n, El Vendrell), i per assistir heu de fer una reserva trucant al 663 929 552 o enviant un correu a enoturismo@avgvstvsforvm.com. El preu del taller és de només 10 euros.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada