divendres, 21 de juny del 2013

Cellers Avgvstvs Forvm i la Fundació Alicia

El passat dimecres per la tarda a El Vendrell, vam tenir l'honor de poder compartir plats i converses amb els membres de La Fundació Alicia al seu "bus de la bona alimentació" itinerant. Alicia, és un centre amb vocació social, dedicat a la innovació tecnològica a la cuina i a la millora dels hàbits alimentaris, entre d'altres.

Aprofitant l'ocasió, ens vàrem reunir al bus apassionats per la gastronomia, membres d'Alicia i també membres del col·lectiu Terra i Taula, per a preparar algunes propostes sobre les quals giraria un coloqui sobre alimentació i bona salut, en el marc del taller "La Cuina del Baix Penedès".

Entre d'altres, es va presentar aquesta proposta de David Vernet, xef del restaurant Vell Papiol de Calafell: carpacció de carbassó elaborat al buit amb Forvm Chardonnay i formatge fresc, maridat amb el nou Avgvstvs Xarel·lo 2011.

Esperem que iniciatives com aquesta segueixin endavant, per a que la cultura gastronòmica de qualitat i paradigma de la bona salut, segueixin endavant durant anys.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada