dilluns, 8 d’abril del 2013

Cellers Avgvstvs Forvm ofereixen una ponència a l’Escola CETT d’Hosteleria i Turisme

De les portes del Mediterrani, neixen els nostres vins i vinagres, fruit de l’esforç i la cura necessàries per a donar vida a una gran passió. Passió que, com va succeir el passat divendres 5 d’abril a l’Escola CETT, ens encanta compartir amb els nous talents i futurs professionals de la gastronomia del país.

D’aquesta trobada gastronòmica amb alumnes del darrer curs en Tècnic Superior en Direcció de Cuina, vam mostrar els diferents usos i maneres d’entendre el vinagre en els nostres plats.

Alhora, vam comptar amb la valuosíssima col·laboració del xef del Restaurant Lo Mam, Jordi Guillem, qui va actuar juntament amb el Director Comercial del Celler, Albert Roca, com a mestre de cerimònies.

L’acte es va iniciar amb la cata de dos vins, l'Avgvstvs Trajanvs i l'Avgvstvs Chardonnay, origen dels nostres vinagres Forvm Cabernet Sauvignon y Forvm Chardonnay.



D´aquesta manera es va intentar demostrar de manera molt pràctica, que els vins de bona qualitat són l´únic camí per elaborar vinagres de bona qualitat. Posteriorment, els alumnes i assistents a la ponència van poder tastar tota la selecció de vinagres Forvm:

- Vinagre Forvm Cabernet Sauvignon i la seva reducció
- Vinagre Forvm Chardonnay i la seva reducció
- Vinagre Forvm Merlot i la seva reducció
- Vinagre Flavivs

Acte seguit, el xef Jordi Guillem va presentar diferents propostes amb diverses aplicacions del vinagre: piruletes, esferificacions, gelatines…

I l’acte va deixar pel final un dels moments més emocionants: la creació d’un gintonic amb vinagre Forvm Chardonnay (que properament presentarem en forma de recepta al nostre blog).

Trobades gastronòmiques com aquesta, demostren una vegada més, el potencial dels productes de la nostra terra i com el talent de la cuina catalana, no te límits i disposa encara de molt camí per recórrer.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada