dijous, 15 de novembre del 2012

Neix “Terra i Taula”

La unió fa la força. Amb aquest concepte com a rerefons, el passat dimarts, va néixer Terra i Taula, una agrupació de productors i cuiners del Baix Penedès. L'acte de presentació, dut a terme al Mas de les Gralles de la Bisbal del Penedès, es van presentar els membres que encapçalen l'agrupació, la seva filosofia i els objectius que marquen el futur proper d'aquest nou grup de professionals, que marquen com a full de ruta la qualitat i l'excel·lència en els seus productes, i la divulgació i reconeixement a una comarca excepcional.

Enric Roca, enòleg de Cellers Avgvstvs Forvm, hi va assistir en qualitat de membre per part dels productors. Després del salt, hi trobareu un llistat amb tots els membres.



Productors 

Joan Martí Ribalta Formatgeria Marvall (El Vendrell)
Daniel Mercader Romeu. Campdelasort (Bonastre)
Marc Pardo Casellas. L’hort de la Tona (Santa Oliva)
Jordi Pascual Solé. Oli d’oliva Torclum (La Bisbal del Penedès)
Jaume Solé. Calçot del Montmell (La Joncosa del Montmell)
Massimo Marchiori. Celler Partida Creus. (Bonastre)
Eduard Pié Palomar. Celler Sicus (Bonastre)
Enric Roca. Cellers Avgvstvs Forvm (El Vendrell)

Cuiners 

Jordi Guillem. Restaurant Lo Mam - Pensió Lleida. (Segur de Calafell)
Jordi Martínez. Restaurant el Bosc. (Banyeres del Penedès)
Josep Pascual Mateu. Restaurant Ull de Llebre. (La Bisbal de Penedès)
David Vernet. Restaurant Vell Papiol. (Calafell)


Totes les imatges de l'acte, les podeu trobar al següent enllaç (al qual pertany la fotografia que acompanya aquesta entrada del blog). Tota la informació la teniu disponible al web de Terra i Taula i a la seva pàgina de Facebook i al seu compte de Twitter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada